Cos

Cos

Despre noi

NE PROPUNEM SA ADUCEM MOBILIERUL DIN LEMN MASIV LA CERINTELE PUBLICULUI TANAR, MODERN

Cine Suntem Noi

Dare To Solutions este un Start-Up in domeniul producerii de mobilier din lemn masiv

Echipa Noastră

Echipa este formata atat din tineri conectati la piata actuala cat si din tamplari cu multi ani de experienta in spate.

De Ce Noi?

Lemn de calitate superioara

Calitatea superioara a rasinii

Finisaje la cel mai inalt nivel

Incadrarea piesei respective in ambientul locuintei dumneavoastra

Cum Funcționează

Posibilitati nelimitate de personalizare a paletei de culori

Asistenta la montare si la intretinerea produsului

Consultanta pentru identificarea designului optim pentru client

GHITA DAN-FLORIAN

Antreprenor

Ghita Dan-Florian este tanarul care a venit cu aceasta idee in anul 2018 cand a si accesat programul de finantare StartUp-Nation.  Acesta a terminat Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucuresti in anul 2017 si a continuat cu programul de masterat Comunicare de Afaceri din cadrul aceleasi institutii pe care l-a absolvit in anul 2019.

Inca din liceu acesta a fost atras de antreprenoriat si de lumea afacerilor. Ideea de dezvoltare a unei entitati spre succes l-a motivat inca de atunci. Misiunea acestuia este una cat se poate de simpla, aceea de a satisface nevoile cat mai multor oameni, atat ale clientilor cat si ale angajatilor sai. Viziunea lui este una clara : daca nu ai bani de investit investeste timp.

PROMISIUNEA

Cand vorbim de mobilier de lemn masiv

ne gandim automat la mobila veche, mare, grea, deomodata in anumite situatii, dar nu este si cazul produselor noastre. Noi ne propunem sa aducem lemnul masiv din nou in actualitate, sa il reinventam si sa ii oferim locul pe care il merita in locuintele noastre. Colaborand cu echipe de designeri de interior putem crea produsul ideal caminul nostru. Acasa, este locul care ne ofera siguranta, increderea si confortul de care avem nevoie in fiecare zi. Mobilierul trebuie sa fie o extensie a acestor aspecte atat de importante in ziua de astazi

Cunoastem foarte bine problemele

pe care oamenii le au cu acest tip de mobilier, este scump, greu de intretinut, se decoloreaza in timp, isi pierde proprietatiile, de aceea compania noastra isi propune sa rezolve aceste probleme.

Tamplarii nostrii au experienta

extrem de vasta in prelucrearea lemnului si stiu sa lucreze fiecare tip de lemn. Este o meserie veche de cand lumea, transmisa din generatie in generatie, noi ne propunem sa o adaptam secolului XXI.

MISIUNEA, VIZIUNE, VALORI

Pornind de la premisa ca mobilierul din lemn este o expresie pura a naturii in locuintele noastre, noi ne dorim ca aceasta sa fie cat mai durabila, pura si simpla. Fiecare piesa pe care noi o producem este unica in felul ei, nu vei gasi niciodata doua nervuri de lemn la fel, chiar daca sunt bucati taiete din celas copac asa cum si noi oamenii suntem diferiti si unici. De aceea misiunea noastra este sa cinstim unicitatea lemnului si a clientilor nostri.

Dare To Solutions isi propune sa devina un furnizor nu doar de mobilier de calitate ci si de experiente. Mesele, blaturile, scaunele vor fi martorii tacuti ale tuturor experientelor noastre.

 

Pentru a putea materializa aceasta viziune
sunt necesare cateva principii extrem de solide

1. Profesionalism in tot ceea ce creem si v-om crea

2. Seriozitate, esentiala in succesul fiecarui business

3. Inovare si creativitate, pentru a putea fi mereu in pas cu tenditele schimbatoare ale pietei

4. Grija pentru mediul inconjurator atat de fragil

5. Pasiunea pentru frumos si calitate

6. Respectul fata de angajati, furnizori si clientii nostri

7. Integritatea ideilor si idealurilor noastre

 

CULTURA ORGANIZATIONALA

Cultura organizationala a companiei noastre se bazeaza pe un set de valori acceptate de toti membrii echipei cat si de colaboratorii nostri. Profesionalismul, pasiunea, increderea si respectul sunt doar cateva din valorile noastre.

PORTOFOLIU

Royal Wood include un brand de lux, care ofera blaturi, mese si produse  unicate fabricate din lemn masiv de esenta tare in combinatie cu rasina epoxidica.

Standard Wood este un brand care ofera blaturi, mese si produse din lemn fabricate din lemn masiv de esenta moale, fabricate dupa un model standard.

Dare To Solutions a venit cu un instrument de refolosire a lemnului pentru crearea de rafturi si tocatoare din lemn. De asemenea serviciul de montare a mobilierului este gratuit. Consultanta pentru indentificarea piesei de mobilier ideala satisfacerii nevoilor fiecarui client.